Ανθρώπινο δυναμικό

ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΑΘΗΝΑ - ΑΘΗΝΑΪΚΟ

Το εκπαιδευτικό προσωπικό στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Αθηναϊκό - Αθηνά έχει επιλεχθεί με αυστηρά κριτήρια κι αποτελείται από υπεύθυνους συνεργάτες πολλών ετών.

Κάποιοι είναι παλαιότεροι μαθητές του φροντιστηρίου μας που διέπρεψαν στην ξενόγλωσση μάθηση και συνεχίζουν το έργο μας με τον ίδιο τρόπο που διδάχθηκαν.

Πρόκειται για καθηγητές πανεπιστημιακού υποβάθρου και με πολυετή πείρα στην ξενόγλωσση εκπαίδευση. Παρόλα αυτά, δεν παύουν να εκπαιδεύονται σε οτιδήποτε σχετίζεται με την αποτελεσματική διδασκαλία της ξένης γλώσσας.

Είναι διαρκώς ενήμεροι για νέες εκπαιδευτικές μεθόδους διδασκαλίας, αντιμετώπιση μαθησιακών δυσκολιών και εκπαιδευτικό υλικό. Οι καθηγητές μας είναι συνοδοιπόροι στο ταξίδι των σπουδαστών μας με προορισμό την επιτυχία. Κινητήρια δύναμη τους είναι η αγάπη τους στα παιδιά και η επιθυμία τους να φτάνουν υψηλούς στόχους.

Οι σπουδαστές μας επομένως εκφράζουν την προσωπική τους άποψη και τις απορίες τους σε ένα φιλικό περιβάλλον. Γνωρίζουν και νιώθουν ότι είμαστε δίπλα τους.

Περιοχές Εξυπηρέτησης

  • Διγενή Ακρίτα 25, Αθήνα

    Τηλέφωνο. 210 6430300

  • Κεφαλληνίας 13, Άνω Ηλιούπολη

    Τηλέφωνο. 210 9943790

Ώρες Λειτουργίας

  • Δευτέρα - Παρασκευή, 8 πμ – 8 μμ
  • Σαββάτο, 11 πμ – 14 μμ
  • Κυριακή Κλειστά

Επικοινωνία

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
COPYRIGHT ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΑΘΗΝΑ - ΑΘΗΝΑΪΚΟ