Ποιοι Είμαστε

ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΑΘΗΝΑ - ΑΘΗΝΑΪΚΟ

Δίπλα στον μαθητή από το 1987

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Αθηναϊκό δραστηριοποιείται στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης από το 1987. Βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία της Αθήνας και έχει ως στόχο να βοηθήσει τους σπουδαστές μας να κατανοήσουν σε βάθος τις ξένες γλώσσες και να αγαπήσουν τη μάθησή τους. Το 2003, έχοντας ήδη πολυετή πείρα, ιδρύθηκε στην περιοχή της Άνω Ηλιούπολης το δεύτερο παράρτημα των Φροντιστηρίων μας, έχοντας τους ίδιους στόχους.

Διαδραστική Μάθηση

Επιθυμώντας να καταστήσουμε το μάθημα πιο διαδραστικό κι ενδιαφέρον για τους σπουδαστές μας, διαθέτουμε σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα ως εργαλείο διδασκαλίας, όπως interactive whiteboards και laptops, ωστόσο χωρίς να παραγκωνίζεται ο παραδοσιακός ρόλος του δασκάλου. Σε καμία περίπτωση η ενασχόληση των σπουδαστών μας σε υπολογιστή δεν αντικαθιστά τις ώρες διδασκαλίας.

Ο Σκοπός μας

Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Αθηναϊκό-Αθηνά κατανοούμε πως ο κάθε σπουδαστής αποτελεί μία ξεχωριστή προσωπικότητα, με διαφορετικές ανάγκες και στόχους.

Σκοπός μας, λοιπόν, είναι να αναδείξουμε τα προσωπικά προτερήματα του κάθε σπουδαστή με απώτερο στόχο την ουσιαστική γνώση της ξένης γλώσσας. Οι μαθητές μας μαθαίνουν να αναπτύσσουν δεξιότητες κατανόησης(reading,listening)και παραγωγής λόγου( writing κ speaking).

Στοχεύουμε στην ειλικρινή επικοινωνία με τους γονείς, καθώς πιστεύουμε πως η μεταξύ μας συνεργασία οδηγεί στα καλύτερα αποτελέσματα. Έτσι, αποφεύγουμε τον απρόσωπο χαρακτήρα που έχουν οι μεγάλες αλυσίδες φροντιστηρίων και η σχέση μας βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη.


Γιατί να μας επιλέξετε

Είμαστε γνωστοί για επιτυχίες 32 χρόνων, για τις προσιτές τιμές μας, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα του μαθήματος.

Περιοχές Εξυπηρέτησης

  • Διγενή Ακρίτα 25, Αθήνα

    Τηλέφωνο. 210 6430300

  • Κεφαλληνίας 13, Άνω Ηλιούπολη

    Τηλέφωνο. 210 9943790

Ώρες Λειτουργίας

  • Δευτέρα - Παρασκευή, 8 πμ – 8 μμ
  • Σαββάτο, 11 πμ – 14 μμ
  • Κυριακή Κλειστά

Επικοινωνία

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
COPYRIGHT ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΑΘΗΝΑ - ΑΘΗΝΑΪΚΟ